2019-09-04 04:52:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - A mai napon nyugodtan előveheti a nehezebb feladatait

Napi horoszkóp szeptember 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars együttállásba kerül a Merkúrral a hatodik sorsterületén, jelentős szellemi energiákkal rendelkezik a mai nap, remekül ki tudja fejezni gondolatait, bizonyos esetekben azonban túlzottan is ragaszkodhat hozzájuk, amiből konfliktusok származhatnak munkatársaival.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz és még három másik planéta az ön ötödik sorsterületén halad át, természetes vonzereje felerősödik anélkül, hogy bármilyen erőfeszítést tenne. Ma ön különösen vonzódik az esztétika minden formájához.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön uralkodó planétája a Merkúr trigont alkot a Szaturnusszal. A mai napon nyugodtan előveheti a nehezebb feladatait, mert most megvan a türelme ahhoz, hogy megbirkózzon velük.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Skorpió jegyében, az ön ötödik sorsterületén tartózkodik. Megvan az esélye, hogy ma egy rendkívül szenvedélyes napot tölthet szerelmével. A párja birtoklásvágya felerősödhet, ám önt egyáltalán nem zavarja ez a magatartás.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap és a Szaturnusz közötti trigon ma önt igen gyakorlatiassá teszi, melyet felhasználhat fegyelmezett munkavégzésre, a részletekre koncentrálva, ezzel magára vonhatja felettesei figyelmét. Jó alkalom, hogy gyakorlati kérdéssel forduljon idősebb, tapasztaltabb kollégáihoz.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma hajlamos lehet idealizálni partnerét, önmagát vagy a párkapcsolatról szóló elképzeléseit. Elkezdődhet ma egy románc, de ne akarja betölteni a mártír szerepét, fennáll a szándékos vagy véletlen megtévesztés lehetősége.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz-Neptunusz oppozíció miatt hajlamos lehet ma rózsaszín szemüvegen keresztül szemlélni a világot és persze csalódás is éri, mert a valóság egészen másként fest. Sokat segít, ha megpróbálna két lábbal a földön járni.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma a Hold az ön második sorsterületén tartózkodik. Olyan embereket vonzhat magához, akik remek kapcsolattal rendelkeznek, és ez elősegítheti a pénzügyei növekedését.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold belépett ma az ön első sorsterületére, ez önt különösen optimistává teszi. Csak akkor érzi jól magát, ha új gondolatokat, ideákat és embereket vonzhat az életébe. Különösen nagy szüksége van most arra, hogy humorával más embereket szórakoztasson.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Nap-Szaturnusz közötti trigon elősegíti, hogy alapos munkát végezzen, szervezetten és tervszerűen végezze el feladatait. Oda tud figyelni a részletekre, minden olyan feladat kedvezően alakul, ahol koncentrált figyelemre van szükség.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nagyszerű alkalom a mai, hogy rájöjjön, mi az, ami működik és mi az, ami nem az életében és a hétköznapok rutinjában. Rengeteget tanulhat önmagáról, és a változásokat most könnyedén tudja végrehajtani.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A hetedik sorsterületén áthaladó Vénusz belelépett a Plútó regeneráló fényszögébe, mai nap megfelelő arra, hogy megbeszélje partnerével kapcsolatuk hibáit, és javítsanak azokon, majd a napot egy szenvedélyes estével zárják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: